A Zurrichberg ZBP 2036 sütőformával bármilyen pitét süthetsz
A tapadásmentes bevonatú pitesütő formák az otthoni sütés és süteménykészítés során nélkülözhetetlen
eszközök, melyek megkönnyítik és javítják az eredményt. Ezek a formák különleges bevonattal rendelkeznek,
amely megakadályozza az ételek, például piték és sütemények tapadását a felületükhöz. Ennek köszönhetően
könnyebb a sütési folyamat, és az elkészült ételek könnyedén kivehetők a formából anélkül, hogy
megsérülnének.
A tapadásmentes bevonatú pitesütő formák kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkeznek, ami egyenletesen
elosztja a hőt, így az ételek minden része egységesen sül meg. Ez fontos a sütési eredmények kiegyenlítettsége
és az ízek optimális kifejlődése szempontjából. A jó hővezető képesség azt is jelenti, hogy kevesebb időre
van szükség a sütésre, így időt takaríthatunk meg a konyhában.
Ezenkívül a tapadásmentes bevonat könnyen tisztítható, ami további előnyt jelent a konyhai munkafolyamatokban.
Az ételek nem tapadnak le a formához, így minimális erőfeszítéssel és idővel eltávolíthatók a maradék
anyagok. Ezáltal a pitesütő formák hosszabb élettartamúak és könnyen karbantarthatóak.
A tapadásmentes bevonatú pitesütő formák elengedhetetlenek a sütési és süteménykészítési projektjeinkben.
Azok, akik szeretik a konyhában eltölteni az idejüket, értékelik ezeknek az eszközöknek az egyszerű
használatát, tisztíthatóságát és a kiváló sütési eredményeket, amelyeket biztosítanak. Összességében a
tapadásmentes pitesütő formák hozzájárulnak a konyhai élményünk minőségéhez és az otthoni sütés öröméhez.
És akkor íme egy finom almás pite recept:
Hozzávalók a tésztához:
2 és 1/2 bögre liszt
1 teáskanál só
1 teáskanál cukor
1 bögre hideg vaj, kockázva
1/4-1/2 bögre jéghideg víz
Hozzávalók a töltelékhez:
6-7 alma, hámozva, magház nélkül és vékony szeletekre vágva
1/2 bögre cukor
1/4 bögre barna cukor
1 teáskanál őrölt fahéj
1/4 teáskanál őrölt szerecsendió
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál liszt
A tészta elkészítése:
-A lisztet, sót és cukrot keverd össze egy tálban.
-Adj hozzá a hideg vajat, és morzsold össze ujjaid segítségével, amíg a tészta morzsás állagú lesz.
-Adagold hozzá a hideg vizet apránként, és gyúrd össze a tésztát. Ne gyúrd túl, csak addig, amíg összeáll.
-Tekerd folpackba, majd hűtsd legalább 30 percig a hűtőben.
Melegítsd elő a sütőt 190 fokra.
A töltelék elkészítése:
-Egy tálban keverd össze az alma szeleteket, cukrokat, fahéjat, szerecsendiót, citromlevet és a lisztet.
-Hagyd állni néhány percig, hogy az ízek összeérjenek.
Lisztezett felületen nyújtsd ki a tésztát, majd béleld ki vele a piteformát. Szurkáld meg alulról a tésztát
egy villával, hogy ne puffadjon fel a sütés során.
Töltsd meg a tésztát almás keverékkel.
Opcionálisan készíthetsz a tetejére rácsot vagy fedheted be egészében a pitét.
Sütőben süsd 40-45 percig, vagy amíg a tészta aranyszínűvé válik.
Hagyd kihűlni, majd szeleteld fel és tálald vaníliafagylalt vagy tejszínhab kíséretében.
Jó étvágyat!
Minden hagyományos sütőben használható
Szénacélból készült ezért kiváló az egyenletes sütéshez
Könnyen tisztítható
Modern design
230 ° C-ig használható
Használat előtt távolítsa el az összes csomagolást és mossa meg a terméket forró, szappanos vízben
Mindig fából vagy műanyagból készült eszközöket használjon, hogy megakadályozza a tapadásmentes felület karcolódását
Nem alkalmazható közvetlen hő hatására
Mindig használjon sütőkesztyűket, hogy elkerülje az égési sérüléseket
Anyaga: szénacél
Vastagság: 0,5 mm
Méret: 28 x 3 cm
Bevonat: belső és külső tapadásmentes bevonat